Malzemeler
- 4 adet kabak
- 1 kuru sogan
- 5-6 dis sarimsak
- 2-3 adet carliston biber
- 3-4 adet domates
- bol taze nane
- kirmizi pul biber, tuz, kuru nane
- zeytinyag
- Kabaklari soyun ve halka halka cok kalin olmayacak sekilde dograyin.
- Kuru sogan, sarimsak ve biberleri de halka seklinde dograyin.
- Hepsini bir kabin icerisinde birlestirin. Uzerine tuz, istediginiz baharatlari ve zeytinyagini ilave edip, karistirin.
- Domateslerin de bir kismini minik dograyarak icine ekleyin ve hafifce karistirin.
- Karisimi bir firin kabina koyun ve uzerine bir veya iki domates halka dograyarak yerlestirin.
- 1 cay bardagi kadar su ilave edip 170 derecedeki firina koyun.
- Pistikten hemen sonra uzerine isteginize bagli bolca taze nane koyabilirsiniz.
AFIYET OLSUN...
TARIF: VAKITBULDUKCA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)