20 Ekim 2011 Perşembe

FIRINDA KABAK YEMEGI


Malzemeler
  • 4 adet kabak
  • 1 kuru sogan
  • 5-6 dis sarimsak
  • 2-3 adet carliston biber
  • 3-4 adet domates
  • bol taze nane
  • kirmizi pul biber, tuz, kuru nane
  • zeytinyag
Yapilisi
  • Kabaklari soyun ve halka halka cok kalin olmayacak sekilde dograyin.
  • Kuru sogan, sarimsak ve biberleri de halka seklinde dograyin.
  • Hepsini bir kabin icerisinde birlestirin. Uzerine tuz, istediginiz baharatlari ve zeytinyagini ilave edip, karistirin.
  • Domateslerin de bir kismini minik dograyarak icine ekleyin ve hafifce karistirin.
  • Karisimi bir firin kabina koyun ve uzerine bir veya iki domates halka dograyarak yerlestirin.
  • 1 cay bardagi kadar su ilave edip 170 derecedeki firina koyun.
  • Pistikten hemen sonra uzerine isteginize bagli bolca taze nane koyabilirsiniz.

AFIYET OLSUN...

TARIF: VAKITBULDUKCA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)