Malzemeler
- 250gr yumuşak margarin
- 1 subardağı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- alabildiği kadar unSüslemek İçin: reçel, benmari usulu eritilmis bitter cikolata ve hindistan cevizi
- Hamur için tüm malzemeyi karıştırın ve normalden biraz daha sert bir hamur yapın.
- Hamuru düz bir zemin üzerinde merdane ile 1/2 cm kalınlığında açın ve su bardağı ile yuvarlaklar keserek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 30 dk buzdolabında bekletin.
- Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında yaklaşık 25 dk uzeri beyaz kalacak sekilde pisirin.
- Firindan cikardiktan sonra sogumaya birakin.
- Soğuyan bisküvilerin alt kısmına reçel veya eritilmis cikolatada surebilirsiniz. Başka bir bisküviyi üzerine kapatıp bisküvilerin yan kısımlarınada reçel (ya da cikolata ) sürüp hindistancevizine bulayın.
Tarif: pembetatlar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)