27 Ağustos 2012 Pazartesi

MINI KREPLER



Malzemeler
  • 2 yumurta
  • 1 cay bardagi sut
  • 100 gr un
  • 1 tatli kasigi aycicek yagi
  • 1 tatli kasigi kabartma tozu
  • tuz
Yapilisi
  • Yumurta, sut, yag ve tuzu bir kaseye alip cirpin. Un ve kabartma tozunu harmanlayip azar azar ilave ederek karistirin. Gerekirse un ilavesi yapin.
  • Tavayi isitin. Hamurdan 1 yemek kasigi kadar alip tavaya dokun. 30-35 saniye bekleyip spatula ile diger yuzunu cevirip pisirin. Tavadan alarak sogumaya birakin.
AFIYET OLSUN...

Tarif : Lezzet dergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)