Malzemeler
- 2 adet elma
- 2 adet armut
- 3 adet kivi ( ince dogranmis )
- 2 adet ayva
- 1 kase kiraz sekerlemesi
- 3 lt su
- 2 su bardagi tozseker
- Elma, ayva ve armutun kabuklarini soyarak, çekirdeklerini temizleyin. Cok küçük olmayacak şekilde dilimleyip kup doğrayın.
- Tencereye meyveleri koyun ve suyunu ilave edin. Kaynayınca şekerini ekleyerek, meyveler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
- Ocaktan almaya yakin kivileri ilave edin ve ocaktan alin.
- En son kiraz sekerlemelerini ekleyin ve ilinmaya birakin.
- Soguk olarak servis edin...
Tarif : PembeTatlar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)