7 Şubat 2013 Perşembe

BIBERLI BIFTEK SARMA




Malzemeler
  • 6 parca ince kesilmis ya da dovulmus biftek
  • 1 adet taze kirmizibiber
  • 1 adet yesil biber
  • 1 adet sari biber
  • Rendelenmis taze kasar peyniri
  • 1 corba kasigi domates salcasi
  • sicak su
  • tuz
  • zeytinyag
  • istediginiz baharatlar
Yapilisi
  • Biberleri yikayin,  ince ince kesin ve zeytinyag koydugunuz tavada kavurun.
  • Etleri uzunlamasina acarak,  icine kavurdugunuz biberlerden bir miktar koyun. Onun uzerine de rendelenmis kasardan ilave edin ve etleri rulo yaparak sarin.
  • Ayri bir yerde salcayi sicak su ilavesiyle eritin ve istediginiz baharatlari, tuzunu icine ekleyin. Bu karisimi etlerin uzerine gezdirerek dokun.
  • 200 derece isitilmis firinda uzeri kapali sekilde pisirin...

AFIYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)