Malzemeler
- 6 parca ince kesilmis ya da dovulmus biftek
- 1 adet taze kirmizibiber
- 1 adet yesil biber
- 1 adet sari biber
- Rendelenmis taze kasar peyniri
- 1 corba kasigi domates salcasi
- sicak su
- tuz
- zeytinyag
- istediginiz baharatlar
- Biberleri yikayin, ince ince kesin ve zeytinyag koydugunuz tavada kavurun.
- Etleri uzunlamasina acarak, icine kavurdugunuz biberlerden bir miktar koyun. Onun uzerine de rendelenmis kasardan ilave edin ve etleri rulo yaparak sarin.
- Ayri bir yerde salcayi sicak su ilavesiyle eritin ve istediginiz baharatlari, tuzunu icine ekleyin. Bu karisimi etlerin uzerine gezdirerek dokun.
- 200 derece isitilmis firinda uzeri kapali sekilde pisirin...
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)