Malzemeler
- 2 parca dana biftek ( dovulerek inceltilmis )
- 3 adet yumurta
- 1 bardak galeta unu
- 1 bardak un
- Tuz ve karabiber
- Firinda Patates icin,
- 6 adet patates
- pulbiber
- kekik
- zeytinyag
- tuz
Yapilisi
- Patatesleri soyun ve 10-15 dk kadar suda bekletin. Cikardiktan sonra iyice kurulayin ve esit buyuklukte kesin.
- Patatesleri yagli kagit serili firin tepsisine yerlestirin. Zeytinyagi dokun. Pulbiber, kekik ve tuz ilave ederek harmanlayin.
- 180 derece onceden isitilmis firinda pisirin.
- Et sinitzel icin, yumurtalari cirparak tuz ve karabiber ekleyin.
- Galeta unu ve una da ayri ayri tabaklarda tuz ve karabiber ilave edin.
- Orta isinmis tavaya zeytinyag ve siviyag dokun. Eti kurulayin. Once una, sonra yumurtaya ve en son galeta ununa bulayin. Kizartin.
- Pisen etleri patateslerle beraber 2-3 dk firinlayin ve servise hazir...
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)