Malzemeler
- 250 gr mantar ( ince kiyilmis )
- 1 tane kuru sogan
- 2 dis sarimsak
- 2 adet sivri biber
- 2 adet domates
- 2 corba kasigi Zeytinyag
- Karabiber, pulbiber, tuz
- Kasar peyniri rendesi
Yapilisi
- Zeytinyagi tavaya alin. Icine dogranmis sogani ve sarimsagi ekleyip hafif kavurun.
- Icerisine mantarlari da ilave ederek yuksek ateste kavurmaya devam edin. Mantarlar saldiklari suyu cekip kavrulmaya baslayinca minik dogranmis domatesleri ve ince dogranmis biberleri ekleyin.
- Baharatlarini ve tuzunu katarak suyunu cekince guvece aktarin ve uzerine kasar peyniri rendesi serpin.
- Ustten isitilmis firinda kasar peyniri eriyip kizarincaya kadar bekletin. Sicak servis yapin.
AFIYET OLSUN...
Çok iyi fikir.Uzun zamandır mantarlı birşey yapmamıştım,beyefendi çok sever!(bazıları eşlerine beyefendi derya hep komik gelmiştir:):)
YanıtlaSilEline sağlık hayatım yine pratik ve lezzetli bir tarif eklemişsin.Yaparsam benimde elime sağlık:)
:))) oyleyse yapman sart oldu, beyefendi icin :))
SilTesekkur ederim canim, size de simdiden hem afiyet olsun, hem de Ellerine saglik :)
Bugün sebzêli somon var.Yarin yapmak istiyorum.Mantari esim ve ben cok severiz.Maalesef oglum agzina sürmüyor.Artik onada baska birsey pisecek :)
YanıtlaSilEllerine saglik.
Sebzeli somon cok guzel bir secim, afiyetler olsun :) Gecen gunlerde bende hollandez soslu yaptim, tarif yakinda gelicek :)
SilMantari bizde cok seviyoruz Sule abla, bu tariflede oldukca lezzetli :)
Simdiden afiyet olsun :)
Mantarli olan herseyi cok severim.Bu yemekte super görünüyor. Ellerine saglik canim
YanıtlaSilBende :)) Guzel yorumun icin tesekkur ederim, Sevgiler
Sil