Malzemeler
- 1 adet buyuk patlican
- 1-2 adet sivribiber
- 1-2 adet kirmizi biber
- 2 yemek kasigi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 yemek kasigi zeytinyag
- 1 yemek kasigi limon suyu
- tuz
Patlican ve biberleri kozleyip ( ben firinda kozledim ) kabuklarini soyun. Kucuk kucuk dograyin. Uzerine limon suyu, zeytinyag ekleyip hafifce karistirin.
Ayri bir kapta yogurt, tuz ve ezilmis sarimsagi karistirin.
Daha sonra tum malzemeleri karistirin ve buzdolabinda biraz dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)