KESKUL
Malzemeler
- 4 su bardagi sut
- 1 su bardagi toz seker
- 2 corba kasigi toz badem
- 2 corba kasigi pirinc unu
- 1 corba kasigi tepeleme nisasta
- 1 corba kasigi hindistan cevizi
- Uzeri icin; toz antep fistigi, hindistan cevizi, file badem, file findik
Yapilisi
- Sutu tencereye koyun. Icine toz seker, toz badem, pirinc unu ve nisastayi ilave ederek cirpin ve tum malzemenin sutle karismasini saglayin.
- Tencereyi ocaga alip, surekli karistirarak pisirmeye baslayin. Boza kivamina gelince hindistan cevizini ekleyip karistirin ve koyulastigi zaman servis kaselerine bosaltarak, buzdolabinda sogumaya birakin.
- Uzerini istediginiz gibi susleyebilirsiniz.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)