24 Mayıs 2011 Salı

KESKUL

Malzemeler
  • 4 su bardagi sut
  • 1 su bardagi toz seker
  • 2 corba kasigi toz badem
  • 2 corba kasigi pirinc unu
  • 1 corba kasigi tepeleme nisasta
  • 1 corba kasigi hindistan cevizi
  • Uzeri icin; toz antep fistigi, hindistan cevizi, file badem, file findik
Yapilisi
  • Sutu tencereye koyun. Icine toz seker, toz badem, pirinc unu ve nisastayi ilave ederek cirpin ve tum malzemenin sutle karismasini saglayin.
  • Tencereyi ocaga alip, surekli karistirarak pisirmeye baslayin. Boza kivamina gelince hindistan cevizini ekleyip karistirin ve koyulastigi zaman servis kaselerine bosaltarak, buzdolabinda sogumaya birakin.
  • Uzerini istediginiz gibi susleyebilirsiniz.
AFIYET OLSUN...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)