Malzemeler
- 2 adet patlican
- 2 adet kabak
- Sut
- 1 kucuk sise maden suyu
- 2 yumurta
- tuz
- un
- Sebzeleri ince ince dograyip, 1 saat sutte dinlendirin. 1 saat sonunda sebzeleri sutten cikarip tabaga alin.
- Pane malzemelerini bir kabin icinde karisitirin, koyu boza kivamina gelene kadar un ekleyin ve cirpin.
- Sebzeleri tek tek paneye bulayip, bol ve sicak yagda kizartin.
NOT: Sebzeleri kesinlikle kalin dogramayin cunku pismezler.
Tarif yeturlalezzetkarelerinden...
Sevgili Sinem;
YanıtlaSilAramıza hoşgeldin.
Blogunun sana hep güzellikler yaşatmasını, yeni yeni dostlar kazandırmasını ve hep mutlu etmesini dilerim.
Sana göre daha deneyimli bir blogcu olarak, yardımcı olabileceğim her konuda her zaman hazır olduğumu bilmeni isterim.
Çok sevgilerimle