Malzemeler
- Kucuk boy karnabahar
- 1 su bardagi sut
- 2 yemek kasigi un
- 2 yumurta
- kasar peyniri rendesi
- tuz
- Karnabaharın çiçeklerini ayırıp yikadiktan sonra tuzlu suda haşlayın. Çok fazla haşlamayın, dagilmasin.
- Yumurtaları iyice çırpın, sütü ve unu ilave ederek karistirin. Un topaklanmasin.
- Haşlanan karnabaharın çiçeklerini yariya kesin ve fırın kabına dizin. Üzerinden hazırladığınız sosu gezdirip 180 derecelik fırında pişirin.
- Firindan cikarmaya yakin kaşar peyniri rendesini serpin, eriyinceye kadar fırında tutun...
- Sicak olarak servis edin.
Tarif : Tanerinesi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)