Malzemeler
- 1 kilo taze cali fasulye
- 2 adet kuru sogan
- 2 dis sarimsak
- 6 adet domates
- tuz
- 1 adet kupseker
- zeytinyag
- Fasulyeleri ayiklayip uzunlamasina ikiye kesebilir veya sadece ortadan bolebilirsiniz.
- Yemeklik dogradiginiz sogani tencereye alin, zeytinyagini ekleyip sekeri de katin ve soganlar hafif sararincaya kadar kavurun.
- Soyulmus ve dogranmis domatesleri de tencereye koyun ve 5-10 dk pismesini bekleyin.
- En son ayiklanmis fasulyeleri ekleyerek, icine 1 bardak kadar sicak su ve tuzunu koyun. Tencerenin kapagini kapatarak fasulyenin bir miktar suyunu salmasini bekleyin. 10 dk sonra fasulyelerin hizasina gelecek kadar sicak su ilave ederek pismeye birakin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)