Malzemeler
- 1 su bardagi bugday
- 1 adet taze kirmizi biber ( kapya biber )
- 1 adet carliston veya yesil biber
- 10-12 adet kornison tursu
- 1 cay bardagi haslanmis misir
- Yarim demet dereotu
- zeytinyag
- tuz
- limon suyu
Yapilisi
- Bugdayi bir gece onceden suya koyup islatin.
- Ertesi gun haslayip, soguk sudan gecirerek suyunu suzdurun ve genis bir kaba alin.
- Kirmizi biber, yesil biber, dereotu ve kornison tursuyu ince ince dogradiktan sonra bugdayin icine ilave edin.
- Misiri da ekledikten sonra ayri bir yerde kendi damak tadiniza gore sosunu hazirlayip butun malzemeleri karistirin.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)