9 Mayıs 2014 Cuma

TEREYAGLI, KASAR PEYNIRLI PATATESLER


Malzemeler
  • 4 kucuk patates
  • Tereyag
  • Kasar Peynir 
  • Karabiber
Yapilisi
  • Patatesleri isterseniz kabuklu halde aluminyum folyoya sararak 210 derece firinda 30-40 dk pisirin. Ya da patatesleri haslayabilirsiniz.
  • Pisen patateslerin kabuklarini soyun ve ezin. Icerisine tereyag ilave ederek karistirin.
  • Hazirlanan patates puresini muffin kaliplarina paylastirin. Uzerlerine kasar peyniri dilimlerinden koyarak firinda peynirler eriyinceye kadar bekletin.
  • En son karabiber serperek sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...

NOT : Patateslerin icerisine de kasar peynir rendesi ilave edebilirsiniz. Ben fransiz kasar peyniri kullandigim icin uzeri kizarmadi maalesef, beyazlik sizi yaniltmasin :)

2 yorum:

  1. mmmm elinize sağlık çoook nefis olmuş sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Sinemcigim, taglandiniz, mimlendiniz :)

    Sende sorulara sevap verip,devam mimlersen sevinirim.Ayrintilar blogta.Sevgilerle

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)