Malzemeler
- 4 kucuk patates
- Tereyag
- Kasar Peynir
- Karabiber
Yapilisi
- Patatesleri isterseniz kabuklu halde aluminyum folyoya sararak 210 derece firinda 30-40 dk pisirin. Ya da patatesleri haslayabilirsiniz.
- Pisen patateslerin kabuklarini soyun ve ezin. Icerisine tereyag ilave ederek karistirin.
- Hazirlanan patates puresini muffin kaliplarina paylastirin. Uzerlerine kasar peyniri dilimlerinden koyarak firinda peynirler eriyinceye kadar bekletin.
- En son karabiber serperek sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...
NOT : Patateslerin icerisine de kasar peynir rendesi ilave edebilirsiniz. Ben fransiz kasar peyniri kullandigim icin uzeri kizarmadi maalesef, beyazlik sizi yaniltmasin :)
mmmm elinize sağlık çoook nefis olmuş sevgiler..
YanıtlaSilSinemcigim, taglandiniz, mimlendiniz :)
YanıtlaSilSende sorulara sevap verip,devam mimlersen sevinirim.Ayrintilar blogta.Sevgilerle