14 Haziran 2014 Cumartesi

TAZE NANELI AYRAN


Malzemeler
  • 1.5 su bardagi yogurt
  • 3 su bardagi su
  • 5-6 dal taze nane
  • Tuz
Yapilisi
  • Yogurdu ve 1 bardak suyu puruzsuz olana kadar blendirdan gecirin.
  • Taze naneleri ekleyerek parcalanmasini saglayin.
  • Geriye kalan suyu ve tuzunu ilave ederek iyice karistirin.
  • Koyulugunu suyunu azaltip, artirarak ayarlayabilirsiniz...
AFIYET OLSUN...

        Sicak havalarda ferah bir lezzet...

8 yorum:

  1. Bu sicaklara nasil iyi gider :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel gözüküyor,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ohh , misss misss!
    Bugünde ictim...

    Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  4. Sunum ne kadar önemli değilmi yada ambalaj!...Bildiğimiz ayran ama özenle seçilmiş ve sunulmuş..bunuda koyucam pintereste türkiş dirink görsünler:)

    YanıtlaSil
  5. Evet Deniz'cim bir yemek veya pasta, salata... Bence Onu cekici kilan oncelikli unsuru goze hitap etmesi :) bende elimden geleni yapmaya calisiyorum, tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Aa hiç aklıma gelmedi böyle denemek ayranı.. Gerçekten su an canım ıstedı ve kalkıp yapıcam :)) tarıfı not ettim bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar ferahlatici bir lezzet oluyo ki... Hic kacirmayin :)) Afiyetler olsun. Sevgiler

      Sil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)