Malzemeler
- 1.5 su bardagi yogurt
- 3 su bardagi su
- 5-6 dal taze nane
- Tuz
Yapilisi
- Yogurdu ve 1 bardak suyu puruzsuz olana kadar blendirdan gecirin.
- Taze naneleri ekleyerek parcalanmasini saglayin.
- Geriye kalan suyu ve tuzunu ilave ederek iyice karistirin.
- Koyulugunu suyunu azaltip, artirarak ayarlayabilirsiniz...
AFIYET OLSUN...
Sicak havalarda ferah bir lezzet...
Sicak havalarda ferah bir lezzet...
Bu sicaklara nasil iyi gider :)
YanıtlaSilÇok güzel gözüküyor,ellerine sağlık :)
YanıtlaSilOhh , misss misss!
YanıtlaSilBugünde ictim...
Afiyet olsun.
Sunum ne kadar önemli değilmi yada ambalaj!...Bildiğimiz ayran ama özenle seçilmiş ve sunulmuş..bunuda koyucam pintereste türkiş dirink görsünler:)
YanıtlaSil:))
YanıtlaSilEvet Deniz'cim bir yemek veya pasta, salata... Bence Onu cekici kilan oncelikli unsuru goze hitap etmesi :) bende elimden geleni yapmaya calisiyorum, tesekkur ederim :)
YanıtlaSilAa hiç aklıma gelmedi böyle denemek ayranı.. Gerçekten su an canım ıstedı ve kalkıp yapıcam :)) tarıfı not ettim bile :)
YanıtlaSilO kadar ferahlatici bir lezzet oluyo ki... Hic kacirmayin :)) Afiyetler olsun. Sevgiler
Sil