Malzemeler
- 20 adet hurma
- 1 adet muz
- 2 yemek kasigi bal
- 4 yemek kasigi dovulmus ceviz
- 4 yemek kasigi toz antep fistigi
Yapilisi
- Hurmalari boyuna bicakla keserek cekirdeklerini cikarin.
- Muzu tabakta catalla ezin. Bal ve cevizi karistirin.
- Cay kasigi ile hurmalarin icine doldurun. Antep fistigina bulayip servis tabagina dizin.
AFIYET OLSUN...
NOT : Servis etmeye yakin antep fistigina bularsaniz fistiklar yesil goruntusunu kaybetmez.
Enerji bombasi olmus bu :)
YanıtlaSilÖzellikle sporcular icin harika.Eline saglik.
Tadına bakanlar da aynı şeyi söylemişti :)
SilTeşekkür ederim Şule abla...
iftar sofralarına bu şekilde sunmak çok iyi fikir oldu...potasyum ihtiyacı için de faydalı..
YanıtlaSilGoruntusu ve lezzeti ile yiyen herkesin begenisini kazandi, tavsiye ederim.
SilTesekkur ederim :)