6 Temmuz 2014 Pazar

MUZLU HURMA DOLMASI



Malzemeler
  • 20 adet hurma
  • 1 adet muz
  • 2 yemek kasigi bal
  • 4 yemek kasigi dovulmus ceviz
  • 4 yemek kasigi toz antep fistigi
Yapilisi
  • Hurmalari boyuna bicakla keserek cekirdeklerini cikarin. 
  • Muzu tabakta catalla ezin. Bal ve cevizi karistirin.
  • Cay kasigi ile hurmalarin icine doldurun. Antep fistigina bulayip servis tabagina dizin.

AFIYET OLSUN...

NOT : Servis etmeye yakin antep fistigina bularsaniz fistiklar yesil goruntusunu kaybetmez.

4 yorum:

  1. Enerji bombasi olmus bu :)

    Özellikle sporcular icin harika.Eline saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tadına bakanlar da aynı şeyi söylemişti :)
      Teşekkür ederim Şule abla...

      Sil
  2. iftar sofralarına bu şekilde sunmak çok iyi fikir oldu...potasyum ihtiyacı için de faydalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goruntusu ve lezzeti ile yiyen herkesin begenisini kazandi, tavsiye ederim.

      Tesekkur ederim :)

      Sil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)