26 Eylül 2011 Pazartesi

LAHANA VE HAVUCLU SALATA


Malzemeler
  • Bir lahananin gobegi
  • 2 adet havuc rendelenmis
  • 1 kase yogurt
  • 3 yemek kasigi mayonez
  • Suslemek icin; dereotu, ceviz kullanabilirsiniz.
Yapilisi
  • Lahanayi iyice yikayin ve ince ince dograyin. Daha sonra tuzla cok olmeyecek sekilde ovun.
  • Icine rendelenmis havucu da katarak bir kenara alin.
  • yogurt ve mayonezi karistirarak, lahana ve havuclu karisima ekleyin. Tum malzemeyi karistirarak servis tabagina alin. Istediginiz sekilde susleyin.
AFIYET OLSUN...

NOT: Dilerseniz icine rendelenmis sarimsak veya kirilmis ceviz de  koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)