Malzemeler
- Bir lahananin gobegi
- 2 adet havuc rendelenmis
- 1 kase yogurt
- 3 yemek kasigi mayonez
- Suslemek icin; dereotu, ceviz kullanabilirsiniz.
- Lahanayi iyice yikayin ve ince ince dograyin. Daha sonra tuzla cok olmeyecek sekilde ovun.
- Icine rendelenmis havucu da katarak bir kenara alin.
- yogurt ve mayonezi karistirarak, lahana ve havuclu karisima ekleyin. Tum malzemeyi karistirarak servis tabagina alin. Istediginiz sekilde susleyin.
NOT: Dilerseniz icine rendelenmis sarimsak veya kirilmis ceviz de koyabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)