Malzemeler
- 5 yufka
- 1 sb siviyag
- 1 sb yogurt
- 3 yumurta
Ic malzemesi icin; - 300 gr kiyma
- 1 adet sogan
- Maydonoz
- kimyon, karabiber, tuz
- Ince dogranmis soganlari ve kiymayi kavurun. Ocaktan almaya yakin baharatlari ilave edin. En son ince dogranmis maydanozu ekleyin ve sogumaya birakin.
- Harci icin siviyag, yogurt ve yumurtalari bir kapta birlestirip iyice cirpin. Isterseniz yumurtanin birini ayirarak en son yaptiginiz boreklerin ustune de surebilirsiniz.
- Yufkanin birini serip sosu incecik heryerine surun.
- Yufkanin karsilikli iki ucuna harctan koyup ice dogru karsilikli sarin ortada birlesince bicakla kesip tepsiye dizin.
- Diger yufkalarida ayni sekilde yapin.
- Kalan karisimi da yufkalarin uzerine surun ve firinda kizarana pisirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)