Malzemeler
- 2 adet patates
- 2 adet havuc
- 150 gr kadar bezelye
- kornison tursu
- mayonez
Yapilisi
- Patatesleri, havuclari kup kup keserek ikisini de ayri yerlerde hasliyoruz. Haslanan patates ve havuclarin sogumasini bekliyoruz.
- Bezelyeyi de haslayarak salatamizi hazirlayacagimiz kabin icine aliyoruz. Icerisine minik dogranmis kornison tursulari ilave ediyoruz. Mayonezi de ekleyerek yavasca harmanliyoruz.
- Haslanan patates ve havuclari da bezelyeli karisimin icine ilave ederek ezmeden yavasca karistiriyoruz.
- Bir sure dolapta dinlenmesi icin bekletin. Daha sonra servise hazir...
AFIYET OLSUN...
NOT : Mayonezi ben goz karari kullandigim icin olcu veremedim.
Elinize sağlık.Çok leziz görünüyor sevgiler
YanıtlaSil