Malzemeler
- 1 paket akdeniz yesilligi
- Kiraz domates
- Yarim cay bardagi zeytinyagi
- Yarim limonun suyu
- 1 tatli kasigi balzamik sirke
- Yarim cay bardagi kiyilmis taze feslegen
- Tuz
Yapilisi
- Akdeniz yesilliklerini bol su ile yikayip salata kurutucusunda ( eger kurutucunuz yoksa havlu arasina koyarak nemini alabilirsiniz ) kurutun ve salata kasesine alin. Uzerine kiraz domatesleri alin.
- Kucuk bir kasede zeytinyagi, limon suyu, balzamik sirke, tuz ve kiyilmis feslegeni iyice karistirin ve salatanin uzerine gezdirerek servis yapin.
AFIYET OLSUN...
Salata olsun da nasıl olursa olsun derim:)) Hele ki içinde fesleğen varsa pek bir şahane olur. Ellerine sağlık!..
YanıtlaSil:) bence de Feslegenin aromasi, kokusu cok hos bir tat veriyor. Tesekkur ederim :)
SilSalata olmadan sofraya oturmayanlardanım .Salatanın her çeşidi kabulümdür :)
YanıtlaSilFesleğen soslu akdeniz salatası da çok lezzetli görünüyor :)
Ellerinize sağlık :)
Tesekkur ederim, bende salatalari cok seviyorum. Feslegenin kokusu da beni ayri cezbediyor :) Afiyetler olsun :)
SilMerhaba sizi takipteyim bende bloğuma beklerim sevgiler:)
YanıtlaSilMerhabalar ve de Hosgeldiniz :)
SilMutlaka gelicem
Sevgiler
Hmm işte mükemmel bir öğün, insanın içini ısıtan bir salata hele o fesleğenin baştan çıkarıcı kokusu..
YanıtlaSilAynen, sahane sahane :)
SilFesleğeni hiç yemedim. ama bu salatayı görünce merak uyandırdı. en kısa zamanda bende yapmalıyım. ellerine sağlık
YanıtlaSilOyleyse vakit kaybetmeden deneyin. Hos bir kokusu ve harika bir aromasi var. Simdiden afiyet olsun :)
SilSevgiler
uffff amaniiin yenmez mi ya yaparım ki :)
YanıtlaSilSende benim gibi yiyecek ayirt etmeyenlerdensin galiba :)
Silmerhaba bloğunu blog keşif etkinliğinde gördüm geldim çok da güzelmiş :)) bende beklerim http://mavimsitatlar.blogspot.com.tr/
YanıtlaSilMerhabalar. Ne iyi yaptiniz geldiniz :) Hic kacirirmiyim tabi ki gelicem :)
SilSevgiler
ben her şeyi yerim sakatat dışında :)
YanıtlaSilAaaa... o da yenmez mi dicem ama yenmeyebilir :)
SilFesleğen sos kulağa harika geliyor. Çok severim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSil