15 Eylül 2012 Cumartesi

YOGURTLU KESME HAMUR



Malzemeler
  • 250 gr kesme hamur
  • 2.5 su bardagi yogurt
  • 2 dis sarimsak
  • toz kirmizibiber
  • tereyag
  • tuz
Yapilisi
  • Kesme hamuru ayni makarna haslar sekilde kaynamis suda 10-12 dk pisirin.
  • Yogurdu bir kapta iyice cirparak icine dovulmus sarimsaklari ve tuzunu ilave edin. Haslanmis kesme hamuru yogurdun icerisine ekleyip karistirin.
  • Uzeri icin tereyagini eritip icine kirmizibiber ekleyin ve bu sosu yogurtlu karisimin uzerine gezdirin.

AFIYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)