Malzemeler
- 2 su bardagi kuru borulce
- 3 yemek kasigi tarhana
- 1 adet kuru sogan
- 1 yemek kasigi biber salcasi
- tuz
- zeytinyag
Yapilisi
- Borulceyi aksamdan ilik suya koyup, bekletin.
- Soganlari minik minik dograyip, zeytinyaginda kavurun. Icine salcayi ve suzdurdugunuz borulceleri ekleyin.
- Tencereye 4 su bardagi su ve tuzunu da katarak pisirin.
- Borulcelerin pismesine yakin tarhanayi yarim cay bardagi su ve 1 kepce de corbanin suyundan ekleyip karistirin ve corbaya ilave edin.
- Tarhana pisene kadar 10 dk kadar kaynatip, sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...
Tarif : Muhteremle Afiyetle
Lezzetli ve degisik bir corba...
Lezzetli ve degisik bir corba...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)