20 Nisan 2014 Pazar

KURU BORULCE CORBASI


Malzemeler

  • 2 su bardagi kuru borulce
  • 3 yemek kasigi tarhana
  • 1 adet kuru sogan
  • 1 yemek kasigi biber salcasi
  • tuz 
  • zeytinyag
Yapilisi
  • Borulceyi aksamdan ilik suya koyup, bekletin.
  • Soganlari minik minik dograyip, zeytinyaginda kavurun. Icine salcayi ve suzdurdugunuz borulceleri ekleyin.
  • Tencereye 4 su bardagi su ve tuzunu da katarak pisirin.
  • Borulcelerin pismesine yakin tarhanayi yarim cay bardagi su ve 1 kepce de corbanin suyundan ekleyip karistirin ve corbaya ilave edin.
  • Tarhana pisene kadar 10 dk kadar kaynatip, sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...

Tarif : Muhteremle Afiyetle

         Lezzetli ve degisik bir corba...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)