20 Nisan 2014 Pazar

ZEYTINYAGLI MANTAR


Malzemeler

  • 250 gr mantar 
  • 1 adet sogan
  • 2 adet yesil biber
  • 2 adet domates
  • 1 dis sarimsak
  • tuz
  • zeytinyag
  • 1 adet kesme seker
  • Suslemek icin, dereotu
Yapilisi
  • Mantarlari iyice yikayip, boyutuna gore ikiye ya da dorde bolun. 
  • Yemeklik dogradiginiz soganlari, ince dogranmis biberleri ve sarimsaklari tencereye koyarak zeytinyaginda pembelestirin. Dogranmis domatesleri de ekleyerek biraz pisirin.
  • Mantarlari, tuzunu ve sekeri de ilave edin. 
  • Sonra hic su koymadan cok kisik ateste kapagini kapatip kendi suyuyla yumusayana kadar pisirin.
AFIYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)