Malzemeler
- 250 gr mantar
- 1 adet sogan
- 2 adet yesil biber
- 2 adet domates
- 1 dis sarimsak
- tuz
- zeytinyag
- 1 adet kesme seker
- Suslemek icin, dereotu
Yapilisi
- Mantarlari iyice yikayip, boyutuna gore ikiye ya da dorde bolun.
- Yemeklik dogradiginiz soganlari, ince dogranmis biberleri ve sarimsaklari tencereye koyarak zeytinyaginda pembelestirin. Dogranmis domatesleri de ekleyerek biraz pisirin.
- Mantarlari, tuzunu ve sekeri de ilave edin.
- Sonra hic su koymadan cok kisik ateste kapagini kapatip kendi suyuyla yumusayana kadar pisirin.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)