17 Nisan 2014 Perşembe

YULAFLI TAVUK KIZARTMASI



Malzemeler

  • 300 gr kadar kucuk parcalar halinde tavuk
  • 1 adet yumurta
  • 1 corba kasigi un
  • 2 cay kasigi tuz
  • 2 su bardagi yulaf
  • Kizartmak icin, siviyag
Yapilisi
  • Tavuklari yikayip, suyunu suzun.
  • Un, yumurta ve tuzu bir kaseye koyarak iyice cirpin. Tavuklari da icine ilave ederek karistirin.
  • Tavuklari harctan alarak yulafa bulayin ve kizgin yagda kizartin.
AFIYET OLSUN...

Tarif : Birsence

       Cok pratik ve cok lezzetli mutlaka deneyin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)