6 Mayıs 2014 Salı

TAVADA KUSKONMAZ


Malzemeler
  • 1 demet kuskonmaz
  • zeytinyag
  • tuz
  • karabiber
Yapilisi
  • Kuskonmazlarin uzerindeki minik yapraklarini bicak ile temizleyin. 
  • Daha sonra ust tarafi ile ayni incelikte olmasi icin kalin olan alt kismini sebze soyucu ile soyun. ( Bu islemi alt ve ustu farkli pismesin diye yapiyoruz )
  • Kuskonmazlari iyice yikadiktan sonra kaynamis suda 5 dk kadar haslayip hemen arkasindan buz gibi suyun icine atin.
  • Iyice suzdurdukten sonra zeytinyagi koydugunuz tavada karabiber ve tuz ilavesi ile 3-4 dk soteleyin. 
AFIYET OLSUN...

1 yorum:

  1. Harika bir sebze, bagilisi gibi oldum...

    Eline saglik..

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)