31 Temmuz 2014 Perşembe

KARPUZ PIZZA :))




Malzemeler
  • Karpuz
  • 100 gr beyaz peynir
  • 4-5 dal maydanoz

Yapilisi
  • Butun karpuzun tam ortasindan iki tarafi da esitleyerek 4-5 cm lik butun bir parca kesin. Cikan yuvarlak dilimi servis tabagina alin.
  • Beyaz peyniri ufalayin, maydanozu da yikayip incecik dograyin. Her ikisinide karpuzun uzerine daginik sekilde serpistirin.
  • Pizza seklinde dilimleyerek soguk servis edebilirsiniz.

AFIYET OLSUN...

      
        Yazin hepimizin vazgecilmez lezzeti olan, karpuz - beyaz peynir ikilisini birde boyle deneyin :) Yaninda tuzlu krakerlerle de bir ogun olusturabilirsiniz.  



10 yorum:

  1. Mideye en hafif pizza olmuş :) Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. ne güzel görünüyor :) bir de böyle sunmalı :)

    YanıtlaSil
  3. aaaa ben hergün kavun peynir ekmek yiyom bugünlerde. bunu nasıl düşündün yaaa. hemen yapcam aaaa vallaaaaa ne güzel düşünmüşsün yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyleyse biraz da karpuz peynire basla :) hep ayni hep ayni olmaz ki :)) Fikir benim dersem yalan olur, kimsenin emegine saygizilik yapmam. Yabanci sitelerde gormustum, fikir tam olarak kimden cikmis bilemiyorum ama benim cok hosuma gitti :) Herkeslere de gostermeye belki araci olurum dedim :)
      Sevgiler Deeptone...

      Sil
  4. Güzel fikir, yemek yapmaya üşenenler koyuversinler akşam masaya al sana uğraşsa uğraş, emekse emek. Tadı bilindik, ekmek de eşlik ederse ohh mükemmel.

    YanıtlaSil
  5. Karpuz peynir çok güzel ,hiç böyle yuvarlak kesmek aklıma gelmezdi...ne kadar önemli birşey şu gıdada görsellik:)
    Bu arada karpuz o kadar severim ki,küçükken de durum aynıymış.Babam beni kızdırmak için seni karpuzcuya vericem dermiş,bende ağlarmışım:)) Halbuki niye ağlıyorsam ne güzel hep karpuz yerdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol bu goruntuye herkes begeni ve saskinlikla bakiyor :) hepimizin cok sevdigi yaz menusu :)
      Denizim, bence kucukken bir cogumuza sevdigimiz meyveler icin bu saka yapiliyordu. En azindan bana hic yabanci gelmedi :)))
      Sevgiler canim :)

      Sil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)