30 Ocak 2009 Cuma

KABAK SALATASI


Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 3 diş sarımsak

      süslemek için, dereotu

Yapılışı:
       * Dış kısmını traşladığımız kabaklar rendelenir ve ağzı kapalı olarak hiç su koymadan tencerede pişirilir.
       * Yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarımsaklar bir kabın içerisinde karıştırılır.
       * Pişen kabağı soğuduktan sonra yoğurtlu karışımın içine ilave ederek, dereotu ile süsleyip servis ediyoruz.

İsteğe bağlı sarımsak konmayabilir de, o zaman biraz tuz ilave edebilirsiniz.

AFIYET OLSUN...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)