Malzemeler
- 3 adet kabak
- 6 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 3 diş sarımsak
süslemek için, dereotu
Yapılışı:
* Dış kısmını traşladığımız kabaklar rendelenir ve ağzı kapalı olarak hiç su koymadan tencerede pişirilir.
* Yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarımsaklar bir kabın içerisinde karıştırılır.
* Pişen kabağı soğuduktan sonra yoğurtlu karışımın içine ilave ederek, dereotu ile süsleyip servis ediyoruz.
İsteğe bağlı sarımsak konmayabilir de, o zaman biraz tuz ilave edebilirsiniz.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)