18 Nisan 2014 Cuma

OTLU, YUMURTALI EKMEKLER



Malzemeler

  • 10-12 dilim baget ekmek
  • 3 adet yumurta
  • 10-12 dal dereotu
  • 10 dal maydanoz
  • tuz
  • Kizartmak icin siviyag
Yapilisi
  • Maydanoz ve dereotunu yikayin, suzun. Ince ince dograyin.
  • Yumurtalari bir kasenin icine kirin ve dogramis oldugunuz yesillikleri ilave edin. Tuzunu da ekleyin ve ekmek dilimlerini harcin icine koyarak yumurtaya bulayin.
  • Kizgin yagda arkali onlu kizartarak, sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)