Malzemeler
- 1 adet patates
- 2 adet yumurta
- 3 adet kiraz domates
- 1 adet yesil biber
- 5-6 dilim sucuk
- 1 kahve fincani rendelenmis kasar peynir
- 2 yemek kasigi siviyag
- 1 yemek kasigi tereyag
- tuz
- karabiber
Yapilisi
- Patateslerin kabuklarini soyduktan sonra yarim santimden daha ince halkalar halinde dograyin. Cok buyukse yarim ay sekli verebilirsiniz.
- Siviyag ve tereyagi tavada erittikten sonra patatesleri ilave edin. Tavanin kapagini kapatarak orta ateste patatesler yumusayana kadar pisirin.
- Yumurtalari bir kabin icerisine kirin, baharatlari da ilave ederek iyice cirpin.
- Pisen patateslerin icine yumurtalari ekleyin.
- Uzerine kasar peyniri, domates, biber ve sucugu serpistirin. Tekrar kapagi kapatarak 2-3 dk pisirin.
- Tavadan ayrilir duruma gelince servis tabagina aktarabilirsiniz.
AFIYET OLSUN...
Tarif : Mutfak Sirlari
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)