9 Nisan 2014 Çarşamba

PATATES PIZZASI



Malzemeler

  • 1 adet patates
  • 2 adet yumurta
  • 3 adet kiraz domates
  • 1 adet yesil biber
  • 5-6 dilim sucuk
  • 1 kahve fincani rendelenmis kasar peynir
  • 2 yemek kasigi siviyag
  • 1 yemek kasigi tereyag
  • tuz
  • karabiber
Yapilisi
  • Patateslerin kabuklarini soyduktan sonra yarim santimden daha ince halkalar halinde dograyin. Cok buyukse yarim ay sekli verebilirsiniz.
  • Siviyag ve tereyagi tavada erittikten sonra patatesleri ilave edin. Tavanin kapagini kapatarak orta ateste patatesler yumusayana kadar pisirin.
  • Yumurtalari bir kabin icerisine kirin, baharatlari da ilave ederek iyice cirpin. 
  • Pisen patateslerin icine yumurtalari ekleyin.
  • Uzerine kasar peyniri, domates, biber ve sucugu serpistirin. Tekrar kapagi kapatarak 2-3 dk pisirin.
  • Tavadan ayrilir duruma gelince servis tabagina aktarabilirsiniz.
AFIYET OLSUN...

Tarif : Mutfak Sirlari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)