Malzemeler
- 2 adet havuc
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 4 su bardagi sicak su
- 1 tatli kasigi zencefil
- 1 yemek kasigi zeytinyag
- 1 cay kasigi muskat
- tuz
- karabiber
Yapilisi
- Soganlari yemeklik dograyin.
- Havuclari ve patatesin kabuklarini soyduktan sonra kup kup dograyin.
- Zeytinyagini tencereye koyarak, soganlari soteleyin.
- Havuclari ve patatesleri de soganlarin icine ilave ederek kavurun.
- Arkasindan suyu ekleyin ve baharatlarini katin.
- Sebzeler yumusayana kadar pisirin.
- Sebzeler yumusayinca corbayi blendirdan gecirerek puruzsuz hale getirin ve servise hazir.
AFIYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)