22 Nisan 2014 Salı

YUMURTALI TAZE FASULYE KAVURMASI


Malzemeler
  • 1/2 kilo taze fasulye
  • 1 buyuk kuru sogan
  • 3 adet yumurta
  • karabiber
  • pulbiber
  • tuz
  • zeytinyag
Yapilisi
  • Fasulyeleri ayiklayip, 2-3 parcaya bolelim. Tuzlu suda haslayip, iyice suzelim.
  • Ayri bir genis tavada dogranmis soganlari zeytinyaginda kavuralim.
  • Kavrulan soganlara fasulyeleri, baharatlari ekleyerek bir karistiralim. Arkasindan yumurtalari icine kirarak tekrar karistirip, pisirelim.
AFIYET OLSUN...

         Fotografta isik yansimasi cok fazla olmus, bunun icin kusuruma bakmayin...

6 yorum:

  1. Ben bu lezzeti cok severim. İst. Uni.nde hangi yillarda okudunuz acaba merak ettim..

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle ziyaretinizden ötürü çok memnun oldum :) ist. Üniv. Inde 2002-2007 yıllarında okudum... Neden sordunuz?

    YanıtlaSil
  3. Hatice Dilhun diye bi arkadasim vardi o yillarda onu taniyor musunuz. Bi turlu bulamiyorum onu;))

    YanıtlaSil
  4. Tanımazmıyım :) nerden nereye :) benim sınıf arkadaşım aynı zamanda da yakın arkadaşımdı okuldan sonra görüştük ama daha sonra bizde birbirimizi kaybettik :( evleniip Muğla ya yerleşmişti...

    YanıtlaSil
  5. Biz ayni evde kalmistik Hatice'yle. Ben myo da otomasyondaydim. O Evlenmeden once bi kere gorusebildim ama bi daha gorusemedik..

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi her zaman beklerim, benim icin cok degerliler... Ayrica her turlu elestiri ve onerilerinize acigim. Simdiden cok tesekkur ederim :)