Malzemeler
- 1/2 kilo taze fasulye
- 1 buyuk kuru sogan
- 3 adet yumurta
- karabiber
- pulbiber
- tuz
- zeytinyag
Yapilisi
- Fasulyeleri ayiklayip, 2-3 parcaya bolelim. Tuzlu suda haslayip, iyice suzelim.
- Ayri bir genis tavada dogranmis soganlari zeytinyaginda kavuralim.
- Kavrulan soganlara fasulyeleri, baharatlari ekleyerek bir karistiralim. Arkasindan yumurtalari icine kirarak tekrar karistirip, pisirelim.
AFIYET OLSUN...
Fotografta isik yansimasi cok fazla olmus, bunun icin kusuruma bakmayin...
Ben bu lezzeti cok severim. İst. Uni.nde hangi yillarda okudunuz acaba merak ettim..
YanıtlaSilÖncelikle ziyaretinizden ötürü çok memnun oldum :) ist. Üniv. Inde 2002-2007 yıllarında okudum... Neden sordunuz?
YanıtlaSilHatice Dilhun diye bi arkadasim vardi o yillarda onu taniyor musunuz. Bi turlu bulamiyorum onu;))
YanıtlaSilTanımazmıyım :) nerden nereye :) benim sınıf arkadaşım aynı zamanda da yakın arkadaşımdı okuldan sonra görüştük ama daha sonra bizde birbirimizi kaybettik :( evleniip Muğla ya yerleşmişti...
YanıtlaSilSiz nerde okudunuz?
YanıtlaSilBiz ayni evde kalmistik Hatice'yle. Ben myo da otomasyondaydim. O Evlenmeden once bi kere gorusebildim ama bi daha gorusemedik..
YanıtlaSil