Haftanin ilk tarifi ile burdayim. Bol kahkahali, mutlu bir hafta sizlerle olsun :)
Malzemeler
- Haslanmis pazi saplari
- Yumurta
- Rendelenmis kasar peynir
- Tereyag
- Tuz, kirmizi toz biber, pul biber ve karabiber
Yapilisi
- Pazi saplarini verev sekilde kesin. Tereyagi tavada eriterek pazi saplarini ekleyin ve baharatlarini da ilave ederek 2-3 dakika kavurun.
- Ortalarini hafif acarak pazi saplarinin miktarina ve kisi sayisina gore yumurtalari kirin, pisirin.
- Pistikten sonra uzerlerine rendelenmis kasar peynirinden serperek erimesini saglayin ve sicak sicak servis edin.
AFIYET OLSUN...
Bu tarif icin, gecen sefer ki kiymali pazi sarmasindan kalan saplari kullandim. Hem sebzeli, vitaminli bir omlet elde ettim. Hem de saplarini cope atmayarak degerlendirmis oldum.
bazı saplari değerlendirmişsin canım: )eline sağlık
YanıtlaSilTesekkurleeeer :)
Silaaaaa bunu da haftasonu yapayım oh yanına da pişi yapayım :)
YanıtlaSilOooohhhh... Harika bir kahvalti olucak desene :)
SilEline sağlık hem sağlıklıolmuş hem de malzemeyi iyi değerlendirmişsin sevgiler...
YanıtlaSilSagol Ozgencim, herseyi degerlendirebilsek cok guzel olur ama bazen de olmuyor...
SilKaşarın altında kalan yumurtanın sarısı gecenin karanlığını yarıp geçen aydınlı gibi... Ellerine sağlık..
YanıtlaSilSairane bir cumleyle yakaladin ya omletimi, harikasin :) Tesekkur ederim..
SilDoğa çöp üretmezmiş sebzelerin her yerinde farklı bir vitamin ve fayda var gerçekten..
YanıtlaSilEmeğinize sağlık
Evet kesinlikle dogru ama her zaman elden gelmiyor keske herseyi degerlendirebilsek... Tesekkur ederim :)
Silfarklı bir tarif ama çok güzel görünüyor sanırım karnım acıktı benim :)
YanıtlaSilpırasalı yumurta bilirmisin tıpkı ona benziyor resimde biz onu da çok severiz :)